Wednesday, January 29, 2014

Lucu

adoi dah bersawang nak bukak balik

aku betul betul tak nak tulis benda ni kat FB tapi nak tulis gak .. nasib blog tak ada follower kan tapi

Islam is not about 'we're better than you'. 
Islam is about 'let me show you something that is better for you'.


sebab rasa lawak .. aku dah tak masa nak perli orang sekarang bila tgk kawan kawan sibuk suruh orang lain grow up padahal diri sendiri pun tak pernah nak mengaku salah dia sendiri, sibuk kata diri betul dah tau apa betul dan salah lucu la kan .... 

mungkin kita dah pass that phase. kita tgk balik rasa lucu.. ingat zaman FB baru naik.. perli sana perli sini yang kena perli tak kena yang lain terasa... so boleh tak aku boleh rasa nak senyum je satu harini tak tau kenapa