Wednesday, September 11, 2013

Oit malas malas malas

okay aku dah malas sebenarnya.. lagi harini tak ada mood alam kecuali rasa nak balik tidur je .. damn damn damn ...


lama dah tak tulis apa apa .. sawang pung banya

issue issue semasa

biasa... kandang kadang dapat kawan yang awesome
kadang kadang dapat yang back stabber asshole

solution.. angkat kaki dari terus terhina dihina .... bleess aku tak pandai mana pun.. sekurang kurangnya aku tak hina orang

biasa ... kadang kadang terasa nak makan sesedap
tengok pocket fikir banyak tanggung jawap..
solution  diam dan telan air liur... harini terpaksa tolak rezeki :( owh pizza sedapnya kalau dapat.. tak apa tak ada rezeki


biasa.. balik kampung tengok tanaman mati
tak rasa marah.. nak jaga pun jauh.. hati tanam jugak hasrat nak cucuk tanam kat sini
solution : curi je ciku kat pavement tu

biasa orang tanya kereta mana
jawap: kat bawah
soalan: aku parking kat bawah tak nampak pun
jawap: kancil degree aku
soalan: kau dah kenapa bawak kancil ... dah miskin RM0.20 ke

lol... cetek rupanya orang belajar tinggi ni...

solution: tak payah belajar tinggi.. SEKIAN

lucu ada kenalan macam ni. apa nak dicemburukan.. lelaki pun boleh cemburu kat aku... kemmon... jelak pulak aku dengan orang macam ni,,... kalau aku bawak Renji .. jeling lain pattern pulak... aku bawak kancil kata lain pulak.. lucu... orang kita dah tak kira bangsa sekarang.. mulut sama je.. hati busuk ...

Natural PHD: Perasan Hasad Dengki

apa kata berhenti kacau aku... korang tak penat ke nak kira kiri kanan aku... bergitu insecure ke korang ni.. . tengok.. aku pun dah macam kau.. mempersoal dan menghina... ok we even now.... you may go to hell... so long suckers ...