Tuesday, April 16, 2013

Chin up

Bukan lah chin up yang selalu buat kat taman taman riadah tu

but to chin up ... but self applicable aku tak faham kenapa aku harus jumpa orang yang buat salah dengan aku ... tapi untuk orang lihat lebih baik maka dia burukkan aku, serang melulu... aku rasa aku ada saka orang benci kowt... haha itu lawak ok....


apa pun kehadapan Sheikh Nasir Kamaruddin  , God have way of paying your sins, i have forgiven you all this while please do not make me regret ...... remember your dept to me, remember how you show no remorse thou my dad pass away .... if i were you i would not easily talk bad about others who kept your dirty business. if i were you i wont put any idea to people .... please remember how you lied and being unprofessional .....

I wish you all the best....




Thursday, April 11, 2013

Malas

Malas aku nak rapat dengan orang sekarang... aku lagi suka diam diam buat hal aku je dari ada BFF bagai ni semua...

aku banyak tarik diri ... nak jaga hati sendiri

ada sorang kawan ni tak habis habis ada je nak complain .. aku rasa aku tak salah tarik diri dari kawan dengan dia sebab dia suka sangat guna nama aku kat suami dia.. tak kira la.... apa pun ... bagi tau jela jujur.. suami kau kot.. memula aku diam je... bila dia sentuh ibu aku je aku terus tak ada kuasa nak cakap dengan dia... yes aku benci dia sangat


ada sorang ni pulak serba serbi semua kena ikut dia, mesti ada je ayat owh kalau kita buat cam ni, owh kalau kita macam tu, mak kita kata macam ni, mesti nak kena buat macam ni, ehe ehe ehe ... ok pening rimas


ada sorang ni aku tak faham dia tau kan dia suka sangat reply benda yang tak ada kena mengena dengan topic yang orang tengah bincang, lepas tu suka sangat cakap pasal dia tau dia macam ni dia macam tu... tapi ada ke nak ubah.. tak ada kat... so aku pun hurm malas lah nak cakap.. cukup la sekali tu ....

group satu tu pulak suka sangat mencarut

group yang ni suka sangat cerita benda yang aku dah lalui dekat 3 tahun sampai aku dah tak lalu nak dengar.. cuma beza aku dengan diaorang takde la nak tulis kat status bagai

group yang satu ni okay cuma topic agak busan

group yang satu ni tak de kerja lain makan makan dan makan

group yang satu ni tak leh blah... gossip kowt manjang

entah mungkin aku dah tua.. aku malas nak layan cerita budget bebudak .. suka sangat cakap orang lain bebudak... diri sendiri tu cam haram tak nak pulak citer

Tuesday, April 02, 2013

Just a minor glitch

ya well .... minor glitch ... itu apa yang aku cakap kat diri aku


apalah sangat tak ada kawan
apalah sangat tak ada abang
apalah sangat asyik kita je kena marah
apalah sangat orang asyik pijak kita

apalah sangat tak kawin lagi
apalah sangat duduk kampung ni
apalah sangat tak ada orang nak tolong
apalah sangat orang asyik nak ajar kita
apalah sangat asyik meminta minta....

bantuan tu tak perlu ada....
tak ada pun tak apa ... alish kuatkan semangat...

satu hari nanti biar ibu kita yang jaga ya....


Terima terima dan terima.....