Tuesday, November 29, 2011

Argghhh OK aku drama

owh sedap la haritu cakap kat semua orang "Yes, tahun ni aku tak masuk hospital"....


oklah gak.. atleast ada orang datang melawat... dah la pakai baju seragam kerja dia tuh.. muncul.. terkejut mak... but thanks to everyone who prayed for my health

janggggg memang cuti awal muharam ni bagi aku rehat betul.. yang paling tak best bila masuk air ni.... badan lemah... tak larat... cam ne pun .. harini mula semula .. episode berkerja keras.. haja haja fighting alish .... wtfkshkadhk lawak ar ... lawak

Friday, November 04, 2011

Macam bagus je ugut ugut

aku pantang betul dengar orang cakap dengan isteri dia...

"kalau ko gemuk aku kawin lain" atau "kalau ko gemuk aku ceraikan kau"

ada boyfriend tu pun cakap cam ni... esok lusa dah nak kawin pulak tu..

kalau aku jadi perempuan tu confirm aku tak kawin dengan lelaki tu...

mentang mentang dia tahu kita sayangkan dia, dia tahu bagaimana kita perlukan dia dan bergantung dengan dia

senang senang je nak menggunakan kelemahan wanita tersebut.....

lain la kalau ko tu kaya kot, kacak, gaji besar alam, hebat segala perkara...

 perempuan tu nak ko pun dah syukur dah....

sorry aku tak respect langsung lelaki yang suka ugut perempuan pattern pelbagai ni ... ni baru pattern

pelbagai... suka suka je... kalau jatuh taklik tu ... kita tak perasan... dah dosa bertambah tambah lagi.....