Monday, July 11, 2011

mencuri masa menulis warkah

untuk pertama sekali aku bersyukur ada kawan kawan yang memberi nasihat membina...

kedengaran bait bait doa untuk aku itu juga aku bersyukur (thanks dekat Indra dan Mozou)

setiap kali sujud bertemuNya di akhiri airmata yang tidak dapat aku fahami

"tak apa Allah nak elak dari musibah yang lagi besar"

tell the truth aku termakan kata kata ni baru kejap ni.. well I'm human

mungkin betul En.Hasyam kata aku kalah dengan ujian Kesenangan maka Allah beri aku ujian sebaliknya

banyak orang aku nak cakap thanks dekat.... Zaini, Zana , aweks2 PGR, Adham sekali,

of course kat kanda aku Ayie sekali

But harini aku nak semua orang tau.... aku nak minta maaf dekat Prof. Nazri dan Dr. Zawati.... maaf tak terhingga yang menyebabkan aku malu nak jumpa diaorang... terima kasih banyak banyak atas bantuan selama ini. (tak kuat untuk jumpa kedua duanya... tak tau ada kekuatan tak) ....

dan tak lupa juga nasihat dari abang abang aku ... Pit, Fazio dan Dell ... thanks abang abang for the advice, ideas and support... love you all (obviously this also include you Zuhar) ... and Ibu.... maafkan alish banyak susahkan Ibu... i don't ment to burden you .... terima kasih Ibu, Kasih ibu memang tiada tandingan.

thanks to Ayin too.. thanks for the opportunity and sorry for being incompetent.

untuk Ayie.... Terima Kasih untuk segalanya.... banyak benda yang awak mungkin tak faham kenapa tapi ... itu saya.

just in case i don't make it anywhere (yelah ajal maut ditangan Tuhan-kan).. stated name above ment a great deal for me. thanks + love you all...


BUT ABOVE ALL... Thanks ALLAH for your compassion, for rezeki you gave me, for guiding me, for being there for me, for giving me opportunity to have all of them with me... thank you for keeping me strong, keeping me coming back to you through my sadness and joy.... Thank you