Tuesday, April 16, 2013

Chin up

Bukan lah chin up yang selalu buat kat taman taman riadah tu

but to chin up ... but self applicable aku tak faham kenapa aku harus jumpa orang yang buat salah dengan aku ... tapi untuk orang lihat lebih baik maka dia burukkan aku, serang melulu... aku rasa aku ada saka orang benci kowt... haha itu lawak ok....


apa pun kehadapan Sheikh Nasir Kamaruddin  , God have way of paying your sins, i have forgiven you all this while please do not make me regret ...... remember your dept to me, remember how you show no remorse thou my dad pass away .... if i were you i would not easily talk bad about others who kept your dirty business. if i were you i wont put any idea to people .... please remember how you lied and being unprofessional .....

I wish you all the best....




No comments: