Wednesday, December 26, 2012

Tahun Dua Ribu Tiga Belas

Harapan ... harapan aku agar segalanya berjalan lancar.

ya itu sahaja!

Ya Allah Perkenankanlah segala hajat dan cita cita aku ya Allah..... Hanya pada Engkau aku mohon ....

Selamat Tahun Baru Semua! Semoga segala hajat dan cita cita tercapai..... Amin

10 comments:

RULZA said...


Selamat tahun Baru Alish...
Mudah mudahan mendapat apa yang dihajati..Insya Allah Amin..:)

aLiSh said...
This comment has been removed by the author.
aLiSh said...

Terima Kasih huhu

mudah mudahan RULZA dapat juga apa yang dihajati ... amin
=.="" siapa lah Rulza ni?

RULZA said...

nurul zakiahlah gerangannya..:)haha

aLiSh said...

Owhhhhh tidakkkkkkkkk heheh harap Zakiah pun dipermudahkan segala urusan amin.. sama sama berusahaaaaa

RULZA said...

huhu...stalking blog alish nak tengok per cerita sebab dah lama tak jumpa.. ;p

tapi i know, semua tu ambil masa...

apapun take care je tau dan ceria2 selalu..:)

aLiSh said...

malu la macam ni zakiah stALK.. tak ada apa cerita sangat cuma tengah fikir kerja kerja cari kerja je :(

aLiSh said...

malu la macam ni zakiah stALK.. tak ada apa cerita sangat cuma tengah fikir kerja kerja cari kerja je :(

RULZA said...

hihi..sowi2..saje je.bukan selalu...teringat kat alish..sebab lama tak jumpa...:)

aLiSh said...

eh tak ada apa lah zakiah... kalau nak rahsia semunyik segala baik jangan ada blog ye tak