Tuesday, December 25, 2012

Dr owh Dr

okay nak dijadikan cerita.. student aku tanya la siapakah kedua gerangan Dr Dr ini... maka
semangat la nak jawapkan.. sebab Dr hensem sebelah kiri adalah bos aku selama 2 sem.. mana kala Dr hensem sebelah kanan... jeng jeng jeng :

aku: (ambil telefon terus dail 07453 ****)
Dr Hensem Sebelah kanan: Assalamualaikum Ya!
aku: Dr saya ni Sharifah, Dr ada kat sana tak
Dr Hensem Sebelah kanan: ya ada, tapi pukul 3 ada hal... cepat datang eh
(jam tunjuk pukul 2.45)

5 minit selepas itu
aku: (isk dah lambat.. lari lari dalam A4 ketuk pintu) knock knock knock
Dr Hensem Sebelah kanan: ya masuk
aku: Dr !  (dengan semangat Buka pintu , Erkkkkk tecabut jantung , tutup pintu, tengok signage kat luar pintu, buka pintu balik, sengeh lebar lebar)

aku: Dr tadi Dr eh angkat phone...
Dr Hensem Sebelah kanan: ah saya la
aku: Maaf Dr saya nak cari Dr Nur Azam
Dr Hensem Sebelah kanan: Dia kat sebelah, awak ke yang nak jumpa
aku: Ya, tapi saya ingat extension tu dengan bilik ni bilik dia, Maaf Dr
Dr Hensem Sebelah kanan: owh macam tu, saya dah boleh gerak la ni...
aku: Ehe dah ... hehe maaf Dr

#facepalm harus ke aku buat muka kerang tu macam tu, apesal la telephone tak bagi salam tak tanya siapa dan main rempuh je... nasib la Dr Azam ada kat sebelah...Dr pun satu... awat la pindah bilik tak buat notice satu dunia tau....

hahhaa ingat balik memang lawak... sebab bukak pintu tutup pintu .. bukak balik .... hahhahaha Terasa diri muda dan ala student... gotohell alish hahaha

No comments: