Friday, November 04, 2011

Macam bagus je ugut ugut

aku pantang betul dengar orang cakap dengan isteri dia...

"kalau ko gemuk aku kawin lain" atau "kalau ko gemuk aku ceraikan kau"

ada boyfriend tu pun cakap cam ni... esok lusa dah nak kawin pulak tu..

kalau aku jadi perempuan tu confirm aku tak kawin dengan lelaki tu...

mentang mentang dia tahu kita sayangkan dia, dia tahu bagaimana kita perlukan dia dan bergantung dengan dia

senang senang je nak menggunakan kelemahan wanita tersebut.....

lain la kalau ko tu kaya kot, kacak, gaji besar alam, hebat segala perkara...

 perempuan tu nak ko pun dah syukur dah....

sorry aku tak respect langsung lelaki yang suka ugut perempuan pattern pelbagai ni ... ni baru pattern

pelbagai... suka suka je... kalau jatuh taklik tu ... kita tak perasan... dah dosa bertambah tambah lagi.....

4 comments:

dayangredzuan said...

aku benci org ugut2...cube letak pada diri ko yg kene ugut..pikir sendiri...<<ditujukan untuk lelaki....BENGANGGGGGG

aLiSh said...

ngaa geram kan... suka hari je memain kan orang.. paman kamu tu pun sama je... geram

loona said...

XD.... ada orang deactivate facebook...

aLiSh said...

hola... ahaks.. ada la deactivate siang reactivate malam.. deactivate apakah itue... deactivate waktu kerja maa.. lawa kan DP baru shaye ":D