Thursday, October 27, 2011

CMT off CELCOM - UPAX -macammana- how to

ngaa akhirnya.. dulu macam senang je nak subscribe CMT ni .. percaya tak aku cuba sampai seminggu nak off kan benda alah ni gara gara memang guna prepaid nak save budget konon tapi kena telah RM1 seminggu...


oleh kerana tahap kekacakkan aku kurang maka aku masih guna UPAX dari masa aku belajar dulu... hahaha nasib ul bagi tau ada upax free dulu.. sampai sekarang pakai still harga cam dulu... ahaks nak masuk 30 dah ni

ngaa okay... untuk off kan dia... follow ni .. memula dail

*118#

pastu pilih
3. the cube

pastu pilih
6. music cube

pastu pilih
2.CMT

Pastu pilih
7. unsubscribe

jangggggg akhirnya... erkkk tgk tu kat screen tu.... nak langgan ON CMT je nak off punya payah.. apa pun jimat 4-5 ringgit sebulan :D




No comments: