Thursday, April 21, 2011

erk apa Machiavelli tu apa?

isk... laju gak korang ni... anyway..... baca ni http://en.wikipedia.org/wiki/Machiavellianism

dipendekan maksud.. orang yang suka manipulasi orang lain untuk kepentingan diri sendiri.....

enough said... aku busy sebenarnya ni.... now... focus alish focus...

p.s aku tau ramai yang complain blog aku tak leh masuk sebab virus... aku busy nak gi tgk... tulis ni macam bitching je..... but ni boleh baca ni... thanks google buzz, google reader dan fbnote(dulu la suka pakai now dah berhentikan transfer dari blog...)....

fuhh just happy dapat keluar semalam dengan kam kuasa dua + ataris..... ngaa

No comments: