Friday, April 22, 2011

eh apa?


Semalam lepas lintas jalan, pastu dapat call .... tak ada tujuan lain ... yess aku kena nganjing.... ye ok saya punya kasut futsal tu kaler green florencent pastu dahlah for indoor sport .. saya bawak gi jejalan, panjat bukit dll yang penting tak ada satu pun activity futsal bersama kasut futsal tersebut... isk hodoh sangat ke? tak kan?

comelkan... ye aku tau ... aku suka sangat beli kasut lelaki... hampir beli maroon tapi sebab bayangkan diri pemain futsal tegar tempat gelap maka hijau.... lol... firstime ni de kasut nike... kalau tak adidas, converse, dan bayang bayang macbeth..... oklah nike 5 nama dia :D.... sebenarnya frust.... tak dapat beli converse kaler merah seperti yang di jangkakan bulan ni :( .... budget lari.. bayar segala bill rumah yg aku tak sengaja tertunggakkan bulan lepas.. cam ne leh salah tgk amount....

No comments: