Thursday, February 17, 2011

T-shirt ordered arrived :D

So hari ini T-shirt yang aku order dari kedah dah sampai.... tinggal tunggu sedua delivery je lagi...


and sapa yang mintak belanja tu.. sorry minggu ni tak ada good news la :D minggu depan pun tak sure lagi... tah tah bulan depan.. yeah that how freelancer survive :D... macam mana pun.. sesiapa yang baca blog post ni.. have a nice day and take care :D ... hari yang sangat sedih ...

8 comments:

sampah hitam said...

alamak...
baru nak mintak belanja...
hehe...

cheer up miss...
have a gud day...

aLiSh said...

Macih.. you cheer up too :D

hoho.. mula kuatkan process menipu hati :P ngaa

inspirasiizra said...

naper gambar kasut . .

aLiSh said...

mula mula nak ayat je lepas tu.... ada kasut pulak beli je lo...

eh kacak kan kurosaki ichigo bila final release.... haiyaaa lemah ah sesikit hilang power apa lah dia tu

inspirasiizra said...

naper mesti hitam dan putih . . .

alaa bese la tu ichigo mudah lemah bile cik xde ,, haaa
kuchiki rukia comel kn ~ ~ ~

aLiSh said...

hurm saya beli dua lah izra.. satu hitam satu putih.. yang belah kiri tu design depan yang belah kanan tu design belakang

kenapa ek... entah lah.. dari t-shirt kat bp ni yg saya beli tu kira ok kot.. cuma kain dia panas sikit lah tak macam tropicana life ke, converse ke...

haaa mana ada nya ichigo cam tu :( kalau de ichigo can tu saya ajak dia kawin

aah rukia memang comel... huhu tapi saya kalau gurl saya suka tatsuki.... sebab poyo

mozou said...

tu la sape suh hantar lambat. konfiden je leh dpt cepat

aLiSh said...

Yelah semuanya salah saya... tak pe bulan ni saya hantar awal... hari jumaat 25 saya dah hantar dah