Friday, February 11, 2011

Shoutout to Abang Dell and At



Happy Belated Birthday to my one and only so called Twin..(Sebab adik beradik muka tak sama sema - we like the only sibling which look similar to each other). OP Syed... A.K.A sahab :D lol...

aku tak ada twin tapi kalau korang scroll kat page ni korang akan dapat jumpa seseorang muka macam aku.. yeah... Semoga disampaikan segala hajat dan cita cita, dimurahkan rezeki dan sihat sentiasa... Love you Bro.... hugs

Dan Thanks dekat At sebab bagi toblerone :D ngee... sangat happy dapat cokelat......

oleh kerana cokelat untuk makan dah ada.. so hari ni singgah beli cokelat untuk buat cookies dengan brownies je.. happy sangat sebab Dapat cokelat.... Thanks dan Maaf tak dapat nak properly thank you for it....

yeah chocolate-chip untuk cookies dah ada dan brownies dah ada.. dua peket lagi sebab buy one free one... and toblerone untuk santapan kegembiraan pun dah ada..... yeay fridge personal aku makin penuh,...

3 comments:

inspirasiizra said...

fuhh,, toblerone tu ...
ayyooooo

aLiSh said...

bwahaha tulah pasal... milk ada white ada dark pun ada.. best owh cokelat pree ... lalala :D tu ah izra lari lelaju hilang terus :D

aLiSh said...

mak aku poyoooooooo.. tiru alish pulak wish kat abang dell