Sunday, February 13, 2011

Shout out, Bubur jagung dan munchkin

Alkisah punya tensi... uwaaaaaa Streamyx bully saya.... camne pun semalam patut ada shout out juga.. untuk adik angkat aku Chot Faizal - Happy Birthday la poyo :P so birthday dia semalam aku hadiahkan daun pokok duit duit dengan bubur/pengat jagung - alish kacak style...

dan happy birthday untuk Sharifah Hanna.. my naughty nieces so hadiah untuk diaorang semestinya munchkin
.... ngaa yerp.... jangan tak percaya .. budak duaorang ni habiskan 18 pieces .. diaorang dua orang je :D
still tense dah cuba 3 reciepe brownies but i still cant find the one that i really love... so am going to ditch my brownies hunt and start to bake newyork cheese cake this week... lagipun esok cuti so am happy (happy sebab semalam kena tinggal sorang sempat pergi back to back movie - The green hornet, unstoppable & the mechanics )

15 comments:

Doria Abdullah said...

i remember your bubur jagung. sweet :-0

aLiSh said...

how come people always ask me to prepare something for them... and by the time my birthday every body else is busy ... uwaaa

kaizen said...

boleh la bawak g klas bg ktorg rase lk....wahahah

aLiSh said...

rasa shout out ke kaizen?

kaizen said...

rase mknan yg cik msak nih....

aLiSh said...

hahaha kena tong tong bahan la... em kalau tak ada aral melintang bebudak sem lepas nak tumpang buat bbq kat umah.... kalau diorang ok seyes jemput korang sekali

inspirasiizra said...

xde pon yg chop chop . .
kuih tu nmpak sedap kn,, lapar

kaizen said...

ok...

aLiSh said...

Kaizen: jawapan asyik pasrah je ni napa?

izra: mana ada orang cakap pasal chop chop?

kaizen said...

xde mood nk komen..
wahahaha

aLiSh said...

saya pun tengah tak ada mood

kaizen said...

jom carik mood...

aLiSh said...

macam mana nak cari?

makan tido pun tak baik... biasa leh je baik lepas tido dan makan

kaizen said...

sy pon pening...

aLiSh said...

dah dah belajar tido awal owh