Saturday, February 05, 2011

Reactivate FB


Patut ke aku reactivate Facebook... apa kata anda?

6 comments:

sampah hitam said...

activate je la miss...

ramai rindu tuh..hehe

aLiSh said...

eleh cerita tipu betul.. awak pun tak add saya mana ada orang windu.... ngaa tadi petang saya tgk.. blog saya pun clean and clear ar lallala ... takde malware

sampah hitam said...

ala miss, hati seorang student,
hanya studen jek tau..tu yang taw ramai rindu tuh..hehe
hehe

sy follow blog jek, fb tak bape minat nak add..hehe

aLiSh said...

tiba tiba saya makin jadi pemalu... ngaa twitter tak off sama je wei :P

Fatra said...

ask your self...kalau perlu activate la...kalau x..terpulangla...

xde facebook pun kita still boleh berblogging bersama kan...hehehe...

aLiSh said...

Fattah: erm tak jadi lah.. lagipun tinggal beberapa hari je cukup sebulan.. bukan lama pun haha... lost interest tiba tiba huhu