Thursday, February 03, 2011

Cerita Tentang Hadiah


sebab excited terus tak boleh tido... harini dapat jacket Jackie Kennedy dari my sis in law > post Christmas and CNY gift... woah mahalnya :D best.. Thanks Kak Wan...

ngaa ni lah jacketnya.. korean-kan? Jackie Kennedy's design :D (tak sempat nak iron segala)

semalam ada orang tanya nak bagi apa kat partner diaorang untuk valentines days...aku fail bab ni (hadiah dan Valentines day) walaupun aku pernah terjebak sekali je tahun 2004 (tu pun sebab kamarul dah tempat table, kek dan gift - bukan aku yang terfikir semua ni) wow tahun ni je dah dua kali aku tulis post ada nama dia... ngaaa mana mamat tu sekarang :D

anyway yang buat aku terlebih excited ni bukan pasal dapat blazer baru je tapi ... ada orang share ngan saya plan hadiah dia untuk birthday awek dia minggu depan... ngaa teringat pulak zaman cinta monyet.. segalanya cute.. perfect dan comel.. cuma yg tak best soalan last dia bila aku nak kawin... uwaaa... tapi gua memang tabik spring lah dengan lu... hari hari ada je usahajaya untuk girl dia tu :D.. suka tgk orang bahagia ni.. sebab boleh tumpang sekali senyum senyum (hep ...alish kuat berangan je)

bukan apa teringat... hadiah last yang aku bagi adalah satu kotak comel yang aku memang suka sebab banyak bear di penuhi dengan ubat , vitamin dengan cokelat... + obviously surat instruction pemakanan ubat > budget doctorlah tu.... hurm hadiah hadiah....

mmm lama dah tak bagi orang hadiah.... jarang lah... kalau aku bagi tu kira memang aku betul betul ingat la...

it is not like i don't remember... aku banyak plan nak kasik Doria hadiah....tapi mesti timing aku lari :( Sorry Doria.. you one of my best-est friend but i've always failed to prepare something for you... its kinda sad thou because you always have something for me :(

nota kaki: sekarang rajin ngendap kegembiraan orang len... nanti aku je senyum lebih... have you heard of "people who can't do they teach" ? can't do disini bukan bermaksud tak boleh buat .. atau tak arif... but they don't have the chance to execute it on their own behalf :D

Have a nice day every one gembira gembira selalu :D

P.s : ngaa nampak uruhara kisuke macam nampak pakwe kacak la ... ngaaa

22 comments:

faizlaster said...

cik..ade typing error...:P

aLiSh said...

hahaha mana?

inspirasiizra said...

Kisuke Urahara is a former captain of the 12th Division. He lives in exile in the Human World, where he is the owner of the Shinigami-item-selling Urahara Shop. The shop is maintained by Urahara himself, as well as his employees, Tessai Tsukabishi, Jinta Hanakari, and Ururu Tsumugiya.


Although he is usually seen as a laid-back, jovial fellow, Urahara also shows a deceptively cunning and serious side when the situation warrants it. He commonly uses idle conversation and outward concern as an act of distracting his opponents. Despite his care-free attitude, he always speaks politely, but is sometimes sarcastic. Yoruichi Shihōin even notes that he tends to go over the top with whatever he becomes passionate about. He once described himself as a "mere honest, handsome, perverted businessman."

aLiSh said...

tapi izra saya jatuh hati kat kurosaki isshin... ngaa still tak tau banyak pasal dia :( huhu pakwe hensem isshin sama.. awwww

kaizen said...

cannot go....

aLiSh said...

kaizen: apasal semuanya cannot go?

kaizen said...

xde ape....hahaha

Fatra said...

cik...nak hadiah...

aLiSh said...

Aaaa apa Fattah nak lanje? kaizen... mai mai fattah nak lanje... lalala~

kaizen said...

what!!!
tq fattah...

scratcher said...

saya suka rangiku... eh silap.. kuchiki rukia..haha

aLiSh said...

baiknya fattah kan kaizen

noh: gatai!

kaizen said...

yeay!!! fattha blnjer....

noh, aku pon suke rangiku....ahaha.....

aLiSh said...

ngaaa :(

Fatra said...

ehem...budaya mengepau dah bermula dalam dunia blog...

aLiSh said...

eh tak lah fattah gurau je huhuhuhu lalalala~ :D

kaizen said...

ahahah
bler lg fattah....
cik : nape dgn 'ngaaa :(' tuh??

aLiSh said...

hehehe atem :D saja drama.. baru sesuai dengan personality saya

kaizen said...

ok...fine....

aLiSh said...

huhu kenapakah rasa seperti sedang dimarahi ? kenapa kenapa kenapaaa?

Fatra said...

atem marah???
biar betul....
blur....

kaizen said...

sy x marah...
cik alish terase ke??
ahahaha
jgn tacin2 meh...