Saturday, February 26, 2011

Aizdean

Kalau bukan pasal Muhaimin aku tak tau pun kewujudan aizdean ni...thanks muhaimi sebab post kat FB... kalay post yang sebelum ni saya share video lisa halim... Indonesian + Japanese mix breed... Aizdean ni pure orang Malaysia la :D

check his web at: http://www.aizdean.com/

so korang leh judge sendiri kalau nak judge la :


so kalau nak aku suggest mesti lah lagu dia yang bawah ni mou ichido... > yeah sekali lagi .... but.. tak jumpa yang HQ so korang dengar je la yang ni




ni snippet berita dari tv3

2 comments:

masterzul said...

hahaha... aik.. cik xkan baru knl kowt... org dh taw lame dh... wakakakaka

aLiSh said...

bukan pasal apa... saya bukan minat sangat.. lagu lyrics memang sedap tapi.. sebab performance dia yg incorporate sign language tu lemah kan vocal dan overall performance sebab suara dia still belum mantap lagi walaupun tak ada sign language tu je