Thursday, January 20, 2011

Holiday pun hari emo sedunia

okay pagi pagi je mood aku memang dah down bila kena tuduh bebukan.. yg paling best tu BUKAN SALAH AKU....

tolonglah tolonggg aku dah banyak hilang benda yang aku anggap berharga dalam hidup aku. please don't contribute more to my lost with that statement...

aku istiharkan aku merajuk dengan sapa yg cari pasal dengan aku pagi ni... ye sila amik nota disini... SAYA MERAJUK...

kalau yg penting pun blah ... yang baik pun blah... yang biasa biasa pun blah... yang tak rapat memanglah 'ada aku kisah ko nak blah'

tolonglah .... seyes aku rasa life aku ni dipermainkan betul.... heh mungkin masa untuk aku permainkan orang atau hidup orang pulak kot hahahahaha jadi NAteS

No comments: