Saturday, January 29, 2011

Extra work

:( Rumah banjir masuk air..... owh tidak

22 comments:

inspirasiizra said...

skang cik duk area mane,, . .

aLiSh said...

batu pahat... simpang rantai.. em banjir kilat je air masuk umah tak lebih dua jam pon huhuhu

inspirasiizra said...

owh,, saya x tau simpang rantai ktner,, haaaa

skang musim hujan kot,, seb bek x beli lagi kasut baru kan,, heee

Fatra said...

kesian cik...pasni buat tembok depan pintu masuk block air...

aLiSh said...

Erk izra batu pahat ada satu roundabout je ar saya tinggal area situ

tak beli pun kasut lama basah tadi

aLiSh said...

Kalau block pun leh masuk dari lubang toilet semua lagi eiiiiii yuckeq ok

Fatra said...

owh...kalau yang tue xleh buat apa la...xdapek den nak tolong...

aLiSh said...

ngaaa tak pe :D ngee dah siap bersih semua... elektrik yang hilang selama 5 jam telah pulih kembali yeah

kaizen said...

da agak daa....
selamatkn brg2/dokumen2 penting dlu....
agak2 sok luse uthm bnjir x??
lg2 area lebri..hahahah

aLiSh said...

rasanya macam tak sebab forecaster kata 7 hari je kan hujan macam ni

kaizen said...

alaaa...
klo uthm bnjir kn best....
ade alasan ponteng klas....huhuhu

aLiSh said...

hep apa ponteng kelas ni

kaizen said...

hehehe.....

Fatra said...

7 hari???lame tue...

sudah la atem..suka ko nak ponteng kan...g klas ok ape...daripada bersihkan kelas sebab banjir...

Hope...UTHM xbanjir lagi...
kalau parit raja banjir....kesian plak kat bdk umah bawah taman kelisa...

aLiSh said...

ni dah hari ketiga... dia hujan sentiasa tapi kejap lebat kejap renyai... jgn lebat terus kot... macam tu baru banjir.... hatem memang cam tu ngaaa sebab dia nak lanje sye petai kot...

Fatra said...

btul juga tue...
Banjir = Cuti;
Cuti = boleh jalan2;
jalan2 = Hatim blanje makan;

betul x equation saya tue??

aLiSh said...

ngaaaaa makan free maka equation tu betul ngaa hahahha

Fatra said...

yes...
so hatim, bile nak belanja nie???
kami menunggu..

aLiSh said...

Fattah nya persistence hatim tak mo jawap dah .... atot kot

Fatra said...

xpe..saje nak nyakat dia...
hahaha...

aLiSh said...

Takpe Fattah.. ada pepatah kata untung sabut timbul kan :D

kaizen said...

nk reply cmne...
klo kt rmh sewa leh la on lptop 24jam...ni kt rmh...jap2 ade org pggl...jap2 pggl...klo takat adik2 xpe..nih big boss...lg pon tgh setelkn my 'sayang'..huhuh