Tuesday, January 25, 2011

Charmed: 7E taman U Parit raja

Well gladly to report.... since my nieces staying with me and i have to send her to school.. which also means i will go to work to early... arrived parit raja somewhere around 7.25 am everyday...
i will stop by the 7/11 for my Gatorade quiet storm (pergh macam iklan) most of the time... and my first 'too early' in parit raja i saw the preggy mommy cat but than the day after there was a box there with small cute kitten with eyes yet to be open.... and now

tadaaaaa ada orang rajin buat umah untuk diaorang siap window semua.. comel k sangat comellllll

ni lah favorite aku...kucing 3 kaler- the best thing is.... masa orang len semua tido pagi tadi dia sorang je duk men kaki aku... sangat kiut.. pastu 10 minit pastu yg len pun bangun suda

tgk staff 7/11 nya rajin siap tingkap segala... uwaaa comel
biasa aku duk depan tu tak lama.. kalau aku sampai kul 7.25 biasa 7.35 aku dah duk lam keta tgk je dari sini.. sambil rasa bangga kat diaorang ... bukan pasal pe... yg datang 7/11 pepagi ni biasa lelaki je ramai... oleh kerana aku tak start engine n duk lam keta yg bertinted ni... diaorang duk men kucing tak perasan aku ngendap.... but guess what yeay am not the only one talking to stray cat.. and stop for more than 2 minute there :D

10 comments:

kaizen said...

kucing oh kucing...

aLiSh said...

woof woof huhu

kaizen said...

ish3.....

aLiSh said...

huhu nape?

I.A. said...

weh the house, so sweeet :D

aLiSh said...

you know what.... i interview the 7/ww staff... happen to be one of the guys stuff yang sungguh sungguh buat rumah tu.. so cute

inspirasiizra said...

owh,, saya ske ngat ngan cuking walaupun cuking tu hodoh,,

sape2 yang ske cuking memang cool!! - _ ^

aLiSh said...

Jahat izra... comel ar cuking tu.. saya budget lagi seminggu nak rembat 2 ekor hahahah :P

kaizen said...

rembat jgn x rembat...
jge dr kecik bru de knal kte cik...
siap boleh jdi jam loceng waktu pg cm kucing sy kt rmh.....cool kn??

inspirasiizra said...

rembat jek cuking tu,, bukannye cuking tu ade sijil lahir pon,,

saye pon da banyak bela cuking comel2,, pastu da bosan bagi orang len lak,, haaaa