Tuesday, January 18, 2011

Bengang tahap dewa

2 Adminstration office... satu dah submit stuff tu first week of december 2010.... satu lagi awal sem- 1st WEEK 2011...tgk sikit tarikh harini dah berapa hari bulan? . dont you have the gut to call and notify whats the problem... and you have to wait until i called you?...mestilah i don't need too call you.. but at the end aku juga kena call... since you already promise you will call me if there is ever a problem..amiklah sedikit masa jgn cakap je 'nanti i call you'... alamak mesti tak cukupkan gaji 'makan gaji' tiap bulan ko tu.... kena pakai telefon personal ke? you work in admin la..e-mail pun percuma....... ni bukan menghina tau .... please la... i love my job that's why am sticking around... tension bin bengang..... dah tak tau nak cakap apa... bawak bawaklah bersyukur.... Allah bagi ko kerja tu ... tiap bulan confirm masuk gaji.. takkan tak nak bawak balik yang halal kot....?
> korang tanya apa kena mengena.. ko ingat ngeteh n gossiping waktu office hour tu bukan ngular ke? so ngular di waktu kerja tu jujur eh? muka empat segi dan perli perli tu masuk dalam Job Description eh? if you don't love your job and incapable of doing it.... faham faham sendiri ok.... aku bengang betul orang tak bersyukur ni... orang lain nak cari kerja punya susah... dah ada kerja... tapi... macam ni.... kesian! buat malu kaum je..... semua pun nak tai-chi ke?

No comments: