Friday, January 07, 2011

Akhirnya..

Aku tak tau nak describe macam mana perasaan aku ... sekarang.... tapi mengatahui lebih baik dari oblivious kot.... entahlah....

macam mana pun thanks.... macam mana pun maaf.... kalau nak list, banyak sangat perkara nak list... confuse.... entah... hahaha alish alish... type nama sendiri pun nak kena gelak ke..... ahahah alish alish.... you shouldn't have... tak tau nak buat apa lepas ni.... replanning... restructuring ...

apa pun... ngantuk sangat... nak tido.... letih pelbagai.. penat otak pk.. bila ada dah selesai... masa untuk cari gam... gam gajah ... stapler... sellotape semua jenis pelekat yang leh lekat apa yang patot.... wow.. tak pe lah...

ape pun perasaan aku sekarang... lebih baik tunaikan janji... mungkin... itu sahaja yang terbaik untuk aku...lepas ni takpayahlah pasang angan angan... lama lama nanti oklah..... masa untuk perbaiki satu lagi kerosakkan yang aku buat... walau pun aku tak sampai hati... tapi setiap kali aku dalam keadaan ni... dialah penyelamat.... bangsa bangsa bersatu....


No comments: