Saturday, July 31, 2010

Still Practicing

Am supper tired today.. 4 dozen of Whoopie pie.... i sent Fydayu's at noon... i promise to sent in Mr.hatta's/mama Sam theirs at 5 but i was stuck in traffic after sending Eric's order... arrive UTHM a bit later than schedule..... Thanks for all the order.... langsung tak sempat nak amik gambar.. but i left 3 pieces for my self... sempat lagi pau En.Hatta n his friend Petai fresh from kebun.. yeay... (sah aku muka tak malu- nak tanam sendiri lom tentu leh buah kan)
________________________
Anyway due to my extreme headache i cant sleep and try to finish reading this book:

well as you know ... i never good in any language.. i wrote this blog in English.... kengkonon practice my knowledge... but ... sigh.... i failed to understand every-bits of it... darn... how am i going to be good in English... well conversation wise, and most importantly writing!..... huhu
practice practice practice..... with no gurus to point my mistake.. this effort seems worthless.... but am trying still thou :-}... hurm.. i was expecting a long distance call... but at this rate ... now almost subuh there...so i think there will be no call tonight.... warui....

oh oh student baru masuk telah flo0ded my gmail chat ahahha (siapa yg buat flood prediction NN untuk master tu apesal tak hantar warning kat sini huhu diam je awek SMC tu)...
ayat skema: Miss blackboard tak boleh masuk la... tak payah buatlah ek exercise tu...
jawapan: saya dah lampirkan kat sini sampai lab 3 .. tolong agihkan ye.... huhu.....
>>>>(apasebenarnya)maaf miss tak boleh rock lagi kang miss yg kena insert delete ni kang..... nasib siap siap dah bagi email yg lagi satu.. floodlah flood jgn bagi spam ngan Fw msg dah....

Apesal aku rindu sangat kat workstation dalam SMC tu... rindu nak pakai Linux hoho tak lah buntu :P tak lah aku rasa aku rindu men kat Terminal hohoho sekali kena guna dos aku yg pening... kenapakah... lagi satu oleh kerana busy yang amat... tak dapat nak explore web /desktop n os.... baru dapat cloud eyeos... yang lain .. belum cuba betul betul...

No comments: