Thursday, July 22, 2010

Amazed about changing into "in a relationship" status in FB

Actually i was disappointed ...
because i was hoping this make believe ritual turn to a prayers but what happen is

it turn out to be pop quiz

today i was not say piss but i was speechless by a friends.... if he is near i definitely kick him on his ass (kenapa kenapa ko kata cam tu tadi... uwaaaaa)
yup
few question and words that are a little popular on my chat box and inbox
  1. sapa BF ko ni
  2. ah ko tak nak bagi tau aku tak nak doakan
  3. pakwe ko orang mana
  4. orang jengka eh? (untuk kesekian kalinya aku bg tau EJAL dah kawin 2 Tahun lepas ok-dan bukan dengan aku)
  5. pakwe ko kat malaysia kesekarang
  6. dia orang mana, malaysia ke
  7. aku tau pak we ko ni ECU/DIT kan
  8. alah alish aku tau mamat tu kan (aku sebenarnya pun amazed kalau ko tau siapa sedangkan aku tak tau lagi)
  9. ko ngan Apiz ke, eii tak lah kan aku dah kata bukan dia.. =.="' (dah lah awek yg dia suka ex roomate aku mana leh) tapi nama hafiz tu sedap... kenapakah?
  10. orang sabah eh (Bukan bukan bukan sarawak pun bukan)
yes untuk kaum yg meneka neka tu apa kata ko berhenti meneka sat.... start doa lak untuk aku eh...
untuk yang dah doakan untuk aku tak kira siapakah orang tu.. TERIMA KASIH

amazed can't believe most of you guys taken deep interest in my personal life.. happy thou....but please do pray for me... first of all FYI... i would love to make my mum happy and support her.... extend my capability and only then... this will happen... yup 3 years after this maybe there will be a good news for you guys... but for now.... that is just it....

2 comments:

Doria Abdullah said...

3 tahun. Tak lama tu. Kita buat promise sama2 nak? I convo PhD, you get your good news. We crash each other's convo/wedding. Buahahahahaha

aLiSh said...

hoho lama tu.. tak sabar ni wei.... bolehlah crash your convo huhu.. finger cross.... please please please Allah make my hope and wishes cam true.... well all my plan la came true