Thursday, April 29, 2010

What gotta do

(please no offense.. the truth is the truth ok)
Shitz i hate to be piss....
I have this cute little "sister" going out with a Kelantanese

so i told him.... i am hungry and he suggest me to go to 7E
and then struck to my mind to ask.... "kat sana ada 7E ke?" (besides i can only see the copycat 7E from the last visit in KB)

then he said "Ni lah Kerajaan bla bla bla" .... hold on a second..... ada yg kena sepak ni lain yg aku tanya tiba tiba wanna talk politik to me.

What la mindset these so called Markas Pas teach to these people... belum besar lagi.. dah sibuk berpolitik... i really don't care who do you vote... but come on.. make some sense please before making any statement.... this is all talk man..... even they can influence kids to talk this way... i don't knowlah..
ni statement aku pulak(untuk semua because i stop talking to him): patutlah rakyat kelantan redha je duduk kat negeri yg kotor macam tu.. dengan pondok warung bersepah sepah kat tepi jalan, jalan lubang sana sini, habuk tak hengat, kelantan rated the highest HIV/AIDS cases in Malaysia.. and most importantly for every1 = health...they are living without a proper sewage system (zaman kuno negeri babylon lg ok).. jap lagi aku nak tgk berapa orang nak bising kat aku cakap macam ni..that's why i don't do political statement like this... in the respect of friends and families.. don't start... aku smash orang laju je (jangan kata ko tak macam tu gak)...... so apa yang aku cakap ni tak betul... step out and look for yer selflah.. tell me how many percent i am wrong about this...trust me later they blame kerajaan tak buat apa apa kat negeri mereka (rupanya diaorang lupa dia vote siapa.... well kalau yg ko vote tu menang tapi tak buat apa apa kat negeri tu salah sapa.. tak kira lah parti apa pun, kerajaan atau tak.. nasib kitalah kan)... come on... see it differently... Kaduk mana tak besar kepala bila naik junjung ....

Jangan jadikan JB or Batu Pahat as contoh (sebab budak atas ni ingat aku nak suh dia tgk negeri aku sebagai contoh... sadly no i am not going to do that.....As i said it really depends on the person you vote on- do they really care). Thou BN win all the time here... there is still places yg teruk jugak but they still put up an afford to make JB or BP to look better and have a place to sit, eat and relax..

Relaxlah sikit... nak politik pun jangan ah cari aku ...ye pon.... i am not interested lagi lagi ada statement yang bais secara tak semena mena dan tidak ada kena mengena dengan apa yang dibincangkan.

Political influence bastard are like custard..... or more like a turd....

p.si hate Singapore and Singaporeans ... but if i pretend that i forget about the drivers and kiasu + kiasi attitude....i love/enjoy and getting crazy over their clean country.. AND shouldn't we be the one with a clean country.

No comments: