Wednesday, April 14, 2010

Tak ada kena mengena dengan Sekolah

sebenarnya aku marah sangat harini... yup i am piss... who spread the info (never went to my place and speak so loudly about it).... I am not related to the school... sekolah apa.... korang lebih taukan... lol *Applause for acquired MPHD syndrome*... my dad never teach me to claim it.... ye kecuali kaum kaum tak malu anak cucu trustee yg claim it is theirs.... orang yg aku anggap bodoh sebab diaorang pandai... pandai claim tapi bodoh! .... sebab tak tau undang undang trustee dan caveat ..... am not them so ..... don't ever relate me..... it is not a joke.... it is not funny.... apa sebenarnya tujuan nak cakap pasal "dalam" "Jalan" dll ...... i hate it when it come to this! Yes i am sensitive with the issue... and everyone have one...... don't you guys know the rule... even Vegas know it.... what happen in Vegas stays in Vegas

4 comments:

ayushamza said...

aku tak paham la alish..

aLiSh said...

tak adalah....

misunderstanding....

misleading info...

sekarang semakin membiak di tempat kerja.....

hurm kalau betul aku kaya tak yah lah susah susah cari kerja kan :D

tapi adalah yg kat office tu sikit sikit cakap...

yg dia sibuk nak cari kerja apesal dia kan kaya ada sekolah

sekolah apa aku pun tak pasti :D

ayushamza said...

hohoho.. sudah pasti sekolah yg dimaksudkan ialah sekolah arwah bapak ko handle dulu kot.. skang sape yang handle ek alish..?

takpe, ko aminkan je doa yang cakap ko kaya raya tu, Insya Allah, berkat doa org ramai2 tu jadik betul, hehehe..

aLiSh said...

owhhoooo Ayu.. terharu nak menitis airmata (syes)

thanks aminkan bab kaya tu.. aku doakan untuk ko ngan baby comel tu gak....

tak siapa handle.. tapi arwah ayah aku ada pesan suruh wakafkan... dan tengah uruskan :D tapi ada banyak option lain yg lembaga ahli jumaah pengurus tengah usahakan... kalau jalan mati insyaAllah proceed dengan wakaf...