Monday, February 08, 2010

Kacap Terlabik Vs 'S Language' VS 'F Language'

what the hell i was the only one well verse Kacap terlabik the others master F and S language in the office. YM me what the hell you guys talking about.. erk mite ka-uu kacap telabik yider ro-ang ditak hapam lupak.....

10 comments:

Ahmad Nadzri Bin Muhammad Nasir said...

aku pun blurr apa ko tulis

aLiSh said...

tak bebudak ni apa tah dia guna F language dengan S language

yg safayefe tu ke sasyese..... isk tak faham laju pulak tu malas aku nak buat elimination ... cam ne kerja baru ok?

Ahmad Nadzri Bin Muhammad Nasir said...

owh guna S n F language ni. masa sekolah dulu budak perempuan mmg terror guna this language.

Kerja ok jer cuma bt masa ni tak de kerja sebab projek untuk aku tu blum start lagi. ko keje mcm mana

aLiSh said...

kerja- tak berapa best susah lah nak cari kerja kat kampung... contract habis bulan ni pulak tu :)

Ahmad Nadzri Bin Muhammad Nasir said...

Try la KPLI sebab skang diorg tgh bukak kemasukan

aLiSh said...

KPLi aku tengah tgk tgk gak sedua benda ni... InsyaAllah ada rezeki kot nanti

HaM said...

xpe2 nnti lame2 master ar...hikhikhik

aLiSh said...

master of the universe

irsyad said...

Ngajan kangsa La-Ish rosang jasa lobeh kacap terlabik..tika roang pun lobeh guja..

aLiSh said...

liba lupak ka-uu kacap ka-uu rosang je lobeh kacap terlabik? lepik je