Friday, August 21, 2009

"The first step in solving problem is TO ADMIT that we have a problem."

So cute coming from a new friend... Rasa macam pergi ke Rehab gitu....

well talking about this... secret... woah i have a very long list for that....

won't keep it longer i think....

maybe this Eid i will tell Ibu my real health situation so to others (close friend and family of course)

yup so i tweet i skip my last medical appointment...

just nak berhenti makan ubat yang sangat banyak hari hari dan memang dah tak larat...

just wish me luck in all aspect..... maybe i should just forget about some other things in my life so i will protect people who are close to me

6 comments:

jujahxo. said...

even aku suka makan ubat tapi bila dah banyak sangat & hari hari WAJIB pulak tu,, membuatkan aku jadik BOSAN & MELUAT bila nak makannya haha! ;b

aLiSh said...

eh sama lah kita... aku pun suka makan ubat tapi bila dah kena mcm ni tak best lah.....

byservo said...

assalamualaikum
salam ramadhan al-mubarak..

awal ramdhan ni wat 2 kjutan yg aku x sangka2...
pertama..
pd 21hb..
ttiba tringat kat kwn bek aku...
aku pon sms ucap slamat posa..
dlm 10 saat dia tpon aku...
yg tkejut tu dia tpon dr tokyo!!

pastu..
arini aku ttiba lak gatal tgn masuk blog ni..
pastu ntah napa rasa cam nak scroll down jek..
pastu stuck kat satu pix kat jepon!
meremang bulu roma!
adakah ini satu kbetulan...?
benarkah kenyataan ini...?
hehehe
apapun...
sempena bulan mulia nih..
aku mendoakan yg terbaik buat kalian berdua...ksehatan dan kebahagiaan...walau di mana pon kalian berada...

ikhlas dariku..dron!

aLiSh said...

Walaikumsalam
man selamat berposa... and ye ye ye salam mubarak huhu

tulah minggu ni dengan minggu depan je kot dia kat tokyo pastu dah balik kyushu dah

Haha alamak hai perenggan yang akhir tu macam penuh salah paham je.....
rasanya jap lg aku ngan eppy lost contact kot... handphone hilang :( hahaha tak ada medium lain lg dah....

byservo said...

assalamualaikum

ahahaha....
kenal gak yer..
owh...gitu..tu arr..dia ckp next year baru abis..praktikal pon kat fukuoka...!
kan ni zaman IT..
email..blog...YM kan ada...
g tebus balek no ko...
pastu g beli hp baru...murah pe..

hp hilang xper...
anytime bley beli baru...
tapi..
kalo ilang cinta...
bley giler woo....
huhuhu~

p/s:aku suka kwn ngan dia tu..walopon kenal dia hanya bbrapa tahun..tp aku respek sgt2 ngan dia..susah nak jumpa kwn sebaik dia..!

aLiSh said...

walaikumsalam,
kat sana CC mahal kot... entah ..
tulah dengar cerita bukan april 2010 dah balik kot...

tengoklah celcome bukak tak sabtu ahad? so kalau tak buka tu ada masaalah sikit la...

keje apa sekarang tu dah ada awek tu bila lagi?


p.s aku pun suka kawan dengan dia walau pun tak rapat tapi dia sangat kelakar orgnya :P betul susah nak jumpa kawan sebaik dia....