Saturday, April 04, 2009

apehallah dgn aku ni...

sigh at first ingatkan nak cerita pasal graduation... huhuh kali ni gua bengang sangat ... sebab apa....sebab kusut.. kusut sangat n sampai dah tak tau nak bg tau sapa.. rasa mcm kurang bermakna kongsi..... alkisah kena ngoratlah ni sambung cerita haritu rasa mcm dah ckp berulang kali kat semualah yg wujud kat sekeliling aku " I AM F###ing not Available" ko buat lah andaian apa apa lah.... yg pasti kisah kena kejar sebab katanya sayang sgt kat aku yg comot ni... sampai umah mengah mengah sebab bwk mengalahkan too fast too furious..... esok pgnya aku tak pergi keje.. takot.... hahahha...sekali malam ni makin kusut... wahai jejaka jejaka yg berniat nak kat aku.. cinta ni serious tak boleh paksa... it suppose to start with something sweet that we will remember till death break us apart.. i wanted relationship which make me feel comfortable... as i said before it is either the one i fall in love with or in love with which ever goes first (Period.)... alot of people miss took me or never know me well..... even my own brother .. yes.. my third brother still didn't believe how much i hate western food... it is not what you see... it is the person preference.... i hate guys who spend to much on GF unless wife, i hate guys that is to emo and senseless, i hate guys that is to refraining me from doing jobs, unless you are my BF i know how to limit my self, believe it or not am not a play girl type... once i love that somebody i will not ever hurt him or betray him...... memang marah betul msg yg aku baru terima ni.. rasa nak sepak sepak je pokok kat luar tu... nvm lah tulis ni bg lega sikit......... tense like hell now..... org yg kita sayang tak amik port lak... sigh

3 comments:

netsky32 said...

we wittt..dah ade peminat ker..wakaka

Adobe Fonte said...

sorry.. i dunno that dear

aLiSh said...

wawawa riz hurm peminat ada ke ada /me tak kisah sgt... yg existing ni tak de respond tetiba.. ingat cache dia lari ah

adobe Fonte akak faez: hurm tu lah .. life sux currently